2020 m. kovo 8 d., sekmadienis

Išgryninkite savo meilę, kad ji taptų dieviška!

‘‘Just be natural and accept people. Love is always about giving. Know that you have come here (on the planet) to only give love and not demand love from anybody.‘‘   Sri Sri Ravi Shankar

   Meilė- tai pasitikėjimas, ego ištirpimas, centras pereina į mylimąjį, kuris tampa jums labai svarbus, tampa jūsų gyvenimu.
   Bet noras turėti žmogų, kaip savo nuosavybę, gimdo baimę, kuri nuolat didėja, nes turėdami jį kaip nuosavybę, jūs imate visą laiką bijoti, kad jis gali išeiti, palikti jus, pamilti ką nors kitą. Dėl to įsimylėjėliai nuolat kovoja vienas su kitu, nes jie pateko į priklausomybę vienas nuo kito. Genetiškai žmogus  myli kitą žmogų  tam, kad imtų, kad išnaudotų kitą savo naudai, savo svajonei, savo gyvenimiškos, žmogiškos prigimties išsipildymui. Kitaip sakant, meilė duodama tam, kad gautų.
   Kiekvienas yra čia tam, kad realizuoti savo svajonę, savo buvimą, jam skirtą gyvenimo tikslą. Bet kokie santykiai yra vaisingi tik tada, kai juose vyksta abipusis dalinimasis, bendradarbiavimas, atsidavimas. Žmonės tą sąmoningai ar pasąmoningai suvokia, todėl dažniausiai renkasi protingas santykių strategijas ir žino kaip mylėti materialiame pasaulyje. Jei kas nepatinka ar neatitinka interesų, išsiskiria.
   Kitaip yra dvasine prasme, kadangi meilė čia yra ten, kur yra laisvė. Tikra meilė- tai maldos sinonimas, nes kai meilė sutelkta ne į vieną žmogų, o į tai kas visuotina, ji virsta maldos būsena.  Grynos meilės nebūna kažkuriai Visatos dalelei. Pavyzdžiui, jei jūs iš tiesų pamilsite moterį,  jūs netrukus pamatysite, jog moteris išnyko, o jos vietoje stovi Dievas, Kūrėjas. Dėl to viso pasaulio pranašai, šventieji, išminčiai sako, kad tikra, gryna meilė yra tik savajam Dievui ir Visko Kūrėjui. Ši meilė niekada nesibaigia. Ji- visiškai tyra, laisva, nesavanaudė ir neišskiriama.

 ‘‘Love is seeing God in the person next to us and meditation is seeing God within us.‘‘    Sri Sri Ravi Shankar is a humanitarian, spiritual leader and an ambassador of peace. He is the founder of the Art of Living Foundation

   Kovo 8-osios proga  noriu palinkėti moterims patirti daugiau meilės visa jos apimtimi ir visu jos tikrumu! Kadangi tai neįmanoma be dieviškos meilės, todėl siunčiu Jums, mielosios, ne tik šilčiausius sveikinimus, bet ir linkėjimą patirti dieviškąją meilę.

Jūsų
Mindaugas Pliauga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą