2019 m. vasario 14 d., ketvirtadienis

Kreivų veidrodžių karalystėje – noras sudaužyti kreivus veidrodžius (XXIII)

   Šviesusis kunigaikštis, kaip ir visi gyvūnai, irgi turėjęs nemažai sunkių psichologinių būsenų. Pirmame tome dažnai pasitaikydavo vidinio neužtikrintumo ir dezorentacijos tarpsnių, nes tamsiosios jėgos viską darė, jog jis  blaškytųsis ir nesuprastų tikrųjų daromo šou režisierių.  Bet jis atsilaikė. Buvo sunku. Kadangi į šviesiojo kunigaikščio gyvenimą buvo žiūrima kaip į žavų šou ir siekta tam tikrų savanaudiškų tikslų, jis dėl to nešė sunkų kryžių. Buvo momentų, kai atrodė, jog jis nebepaneš to sunkaus kryžiaus. Tačiau antrame tome dėl palankių aplinkybių ir labai intensyvių pastangų dvasiniame augime, tas kryžius pradėjo lengvėti. Taip pat apsiprato su nežinojimo pojūčiu. Dabar palieka tuščią erdvę nežinojimui. Jo daugiau tas netrikdo. Be to, jis nebepergyvena, kai tamsiųjų jėgų propaganda bando jį parodyti kaip valdingą veidmainį ir pan. Ir t.t. Taip pat jaučiasi nepalyginamai užtikrinčiau ir tvirčiau, kada tamsiųjų jėgų agentai nuolat bando jį įtraukti į neperspektyvius gyvenimo kelius, santykius, dėmesio kryptis.
   Nors dar vis laukiama kažkokio paties šviesiojo kunigaikščio judėjimo,bet, regis, atsiranda galimybė jam išeiti iš patinės situacijos , nes jaučiami ženklai, kurie rodo, jog planuojama užleisti šiek tiek erdvės, kad jis galėtų padaryti ėjimą, leidžiantį jam išeiti iš patinės situacijos.
    Jis- kaip malonus, gaivus vėjelis, kuris ateina ir praeina. Lieka tik Viešpaties dvelksmo pojūtis. Malonu pamatyti dieviško dvelksmo apsvaigintus dieninius gyvūnus bei dieviškos meilės apsvaigintas pateles, kai jo meilės saulė nusileidžia į jos širdies gelmes ir pripildo šviesos. Taip jis sužadina dieviškumą juose ir uždega šviesą jų širdyse. O jo širdis buvo mylinti širdis. Nors jis pats to kasdieniniame gyvenime nejausdavo, tačiau pažvelgus į širdį ir jos paklausus, ji nuolat atsako, kad ji- mylinti širdis. Be abėjo, jo širdies būsenos kinta ir būna įvairios, bet mylinčios širdies prigimtis visada išlieka.
   Jis, esantis prieš mane, ir ieškantis mano žvilgsnio intymiam “Aš- Tu” susitikimui. Taip tik atrodo, nes jei  nėra šviesiojo kunigaikščio tos patelės guolyje, reiškia, ji jo neturi. Tai galbūt nuostabus meilių kontaktas, galbūt galimybė, bet nieko daugiau. Visatos fizikoje gravitacija stiprėja, kai objektai randasi vis arčiau vienas kito, kai tarp jų mažėja atstumai. Juodųjų skylių traukos galia labai stipri, tačiau dėl trumpo laiko, netinkamos vietos ir daugelio kitų priežasčių jis neužsibūdavo jų orbitoje. Nors patelės gražios, žavios, protingos, vis tik jų galingos magnetinės jėgos nepajėgdavo įtraukti į savo orbitą šviesiojo kunigaikščio.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą