2023 m. kovo 8 d., trečiadienis

Nevykusiai gaunasi būti ne savimi

    Kiekviena moteris turi savitą ir unikalią melodiją kūrinijoje. Nėra pasaulyje absoliučiai vienodo proto, mąstymo, jautimo, išvaizdos moterų. Kiekviena turi savitą gyvenimo raštą, kuriuo palieka savo mažą gyvenimo ženklą Visatos audinyje. Viskas tarpusavyje susiję ir nėra nieko atskiro, nors kiekvienas esame unikali mikrovisata. Pažymėtina, kad vidus ir išorė nėra atskiros visatos. Tarp jų yra jungtis ir jos viena kitą veikia. Dėl to ir kūnai dalinai atspindi sielas. Nėra sielos Visatoje, kurioje siela yra vienokia, o kūnas- visai kas kita, t. y. du visiškai skirtingi, nesusiję dalykai. Tik siela yra daug daugiau negu kūnas. Siela kūne išreiškia materialiai tik kažkurią savo dalį. Todėl ji kūne apribota ir gali ribotai veikti (pagal fizinio kūno galimybes, gamtos dėsnius, talentus, trūkumus).

   Mūsų kūnus kuria vidinis kūrėjas. Jis nuo pastojimo momento pradeda kurti žmogų pagal originalų projektą, kuris randasi žmogaus genuose. Kadangi mūsų kūnus labai stipriai veikia mityba, gyvenimo būdas, aplinka ir t.t., kurie paveikia kūno vystymąsi ir būklę, todėl pas retą kūnas būna labai panašūs į pradinį, numatytąjį projektą. Be to, gali atsitikti nelaimingų atsitikimų, traumų, ligų ir pan., kas gali labai pakeisti mūsų kūną, padaryti įtaką jo veiklai. Tačiau vidinis kiekvieno žmogaus kūrėjas dirba nenuilsdamas, kad kūnas geriausiai atitiktų esančias sąlygas ir poreikius, jog kiekvienas išliktume gyvas, sotus, susilauktume palikuonių ir susikurtume palankiausią aplinką egzistuoti. Besirūpindamas mūsų vidumi ir išoriniu kūnu bei darydamas, jo supratimu, reikalingus pokyčius jis kartu siekia kuo mažiau nutolti nuo pirminio, numatyto projekto. Nenuostabu, kad daug žmonių, pasidarę plastines operacijas, nesijaučia gerai ir neatrodo pagražėję. Gali žmogui puikus chirurgas atlikti sėkmingą plastinę operaciją, tačiau, jei ji neatstato proto- kūno balanso ir netinka žmogaus vidinei konstitucijai, ji tik subjauros ir pakenks. Bet jeigu koks nors kūno realus defektas (neišsigalvotas) operacijos būdu pašalinamas ir viskas atstatoma į proto- kūno balansą ir tai atitiks vidinį kūrimo projektą bei tuo metu esančią vidinę konstituciją, žmogus jausis geriau ir bus gražesnis bei ilgainiui dėl to nebus problemų. Taip nuolat atsitinka, nes tai nepriklauso nuo mūsų įsivaizdavimo, nuomonės, noro, patikimo ar nepatikimo.

   Tai tik parodo, kaip nevykusiai gaunasi būti ne savimi. Suprask tą teisingai ir būk savimi! Nes tik būdama savimi gali būti žydėjime.


Mielas moteris sveikinu su Kovo 8- ja! Būkite sveikos ir laimingos.


Su šventiniais palinkėjimais,

Jūsų

Mindaugas Pliauga

www.totas.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą